Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. γερανών Dowell, ΕΠΕ είναι Κίνα-οδηγώντας επιχείρηση στην επιχείρηση κατασκευής γερανών και εμπορικών συναλλαγών γερανών. Εξυπηρετούμε μια ευρεία σειρά των πελατών από σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πλήρες σύνολο προηγμένων προγραμμάτων ανύψωσης, συμπεριλαμβανομένου του γερανού ατσάλινων σκελετών, γερανός γεφυρών, πύλη γερανός,
Προωθητής ακτίνων, ηλεκτρικό βαρούλκο, ανυψωτική πλατφόρμα και ούτω καθεξής. Ο γερανός Dowell κολλά στη σφαιρική βέλτιστη προμήθεια των πρώτων υλών και των μερών για να κάνει τις καινοτομίες με τεχνικές λεπτομέρειες του ηλεκτρικού ελέγχου και της μηχανικής μετάδοσης, κ.λπ. Συνεχίζουμε την ευρεία και βαθιά συνεργασία με τις γνωστές διεθνικές επιχειρήσεις όπως Simens και ράβουμε στη Γερμανία, Σνάιντερ στη Γαλλία και ABB στην Ελβετία, κ.λπ.

 

Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Δύναμη επιχείρησης

Η Co. γερανών Dowell, ΕΠΕ είναι Κίνα-οδηγώντας ομάδα επιχειρήσεων γερανών που ιδρύθηκε το 1955, μόνο μια επιχείρηση έχει την εμπειρία κατασκευής 60years. Και εξυπηρετώντας μια ευρεία σειρά των πελατών για να παρέχει σε όλο τον κόσμο ένα πλήρες σύνολο προηγμένου προγράμματος ανύψωσης, συμπεριλαμβανομένου του γερανού ατσάλινων σκελετών, γερανός γεφυρών, γερανός φλόκων, εξάρτημα. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τις βιομηχανίες κατασκευής και διαδικασίας, ναυπηγεία, λιμένες και ούτω καθεξής. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες ανύψωσής σας, dowellcrane η ομάδα μηχανημάτων είναι δεσμευμένη στην παροχή σε σας τον ανυψωτικό εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και την αξία της επιχείρησής σας.

 

Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

α). Η Co. γερανών Dowell, ΕΠΕ έχει λάβει ήδη το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CE, BV, SGS, της πιστοποίησης του ISO OHSAS και έχει κερδίσει πάνω από 60 τιμές.

β). Το κορυφαίο μηχανικό ίδρυμα έρευνας και σχεδίου της Κίνας και το διάσημο πανεπιστήμιο παρέχουν την προηγμένη τεχνική υποστήριξη για μας.

γ). Συντηρημένος για περισσότερες από 5000 επιχειρήσεις, και τα προϊόντα δημοφιλή σε περισσότερες από 40 χώρες.

δ). Μέσω των δεκαετιών αδιάλειπτων προσπαθειών, τώρα, η Co. γερανών Dowell, ΕΠΕ καλύπτει έναν τομέα 180.000 τετραγωνικών μέτρων και πάνω από 380 συνόλων προηγμένων εξοπλισμών. Η προσιτότητα διοικητικού προσωπικού σε 860, και ο εργαζόμενός μας έχουν περισσότερο από 10000.

 

Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Όροι συσκευασίας & παράδοσης:

1. Ο ανελκυστήρας και τα ηλεκτρικά μέρη θα συσκευαστούν από το κλουβί κοντραπλακέ, για την αποφυγή του demage από τη συντριβή αγαθών και του αντίκτυπου κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

2. Οι δοκοί και άλλα κύρια μέρη θα συσκευαστούν από υφαμένο το πλαστικό ύφασμα, για την παρεμπόδιση της σκουριάς από το γλυκανάλατο όρο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

3. Μόνο η καλύτερη λύση μεταφορών θα ληφθεί για την εξοικονόμηση του κόστους σας εξώτερου στη χρηματοδότηση, την ασφάλεια και το χρόνο.

 

Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Οι πελάτες στην εικόνα είναι από τη Σρι Λάνκα, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Αίγυπτο, το Μπανγκλαντές, τη Νότια Αφρική, τη Μοζαμβίκη και άλλες χώρες. Μετά από την επίσκεψη, έχουμε υπογράψει επιτυχώς τις διαταγές της μηχανής υπερυψωμένων γερανών, της μηχανής γερανών προωθητών γεφυρών, της μηχανής γερανών ατσάλινων σκελετών, του γερανού φλόκων, του ανελκυστήρα και άλλων προϊόντων, και έχουμε υπογράψει τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με μας
 
Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4
 
Συμμετείχαμε στην έκθεση υποδομής μηχανημάτων του Καζακστάν το Νοέμβριο του 2015, συμμετείχαμε στην έκθεση μηχανημάτων της Ινδονησίας το Νοέμβριο του 2016, και συμμετείχαμε στην έκθεση μηχανημάτων του Πακιστάν το Μάρτιο του 2018. Μέσω της έκθεσης, πολλοί πελάτες έχουν καθιερώσει μια βαθιά φιλία με μας και την καθιερωμένη καλή σχέση συνεργασίας
 
Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. γερανών Dowell, ΕΠΕ είναι Κίνα-οδηγώντας ομάδα επιχειρήσεων γερανών που βρέθηκε το 1955, και έχει το εργοστάσιο τρία που είναι Nucleon Co. γερανών, ΕΠΕ, Co. γερανών ορυχείου Henan, ΕΠΕ, Co. γερανών Henan, ΕΠΕ, που χρησιμεύει μια ευρεία σειρά των πελατών για να παρέχουν σε όλο τον κόσμο ένα πλήρες σύνολο προηγμένου προγράμματος ανύψωσης, συμπεριλαμβανομένου του γερανού ατσάλινων σκελετών, γερανός γεφυρών, πύλη γερανός, εξάρτημα.
Co. γερανών Dowell, να κολλήσει Ltdis στη συνολικά βέλτιστη προμήθεια των πρώτων υλών και των μερών για να κάνει τις καινοτομίες με τεχνικές λεπτομέρειες του ηλεκτρικού ελέγχου και της μηχανικής μετάδοσης, κ.λπ.
Συνεχίζουμε την ευρεία και βαθιά συνεργασία με τις γνωστές διεθνικές επιχειρήσεις όπως Simens και ράβουμε στη Γερμανία, Σνάιντερ στη Γαλλία και ABB στην Ελβετία κ.λπ.
130main κόμβοι ελέγχου όπως η προεπεξεργασία επιφάνειας του υλικού ανατινάζοντας πυροβολισμών, ενώνοντας στενά γεωμετρικοί ελέγχου μεγέθους και συναρμολόγηση μηχανημάτων, κ.λπ.
Κολλά στη διαδικασία «τριών επιθεωρήσεων», οι οποίες είναι αυτοεπιθεώρηση, αμοιβαία επιθεώρηση και ειδική επιθεώρηση. Εν τω μεταξύ, δίνει προσοχή σε ολόκληρο το πείραμα μηχανών μετά από την ολοκλήρωση της παραγωγής και διατηρεί επίσης τα αρχεία παραγωγής και επιθεώρησης κάθε γερανού ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα των ποιοτικών αρχείων.
Προσφέρουμε τα πλήρη σύνολα λύσεων από ολόκληρη τη μηχανή στα ανταλλακτικά και από pre-sale τη τεχνική υποστήριξη μετά από τη μετάδοση δύση-ανατολικού φυσικού αερίου συνέχειας service.from πώλησης, την παρεκτροπή νότος--βόρειου νερού και το σταθμό υδροηλεκτρικής ενέργειας Xiaolangdi στο κέντρο εκτόξευσης δορυφόρου Jiuquan και το πυρηνικό σταθμό Sanmen.

 

Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Henan Dowell Crane Co., Ltd. Henan Dowell Crane Co., Ltd. Henan Dowell Crane Co., Ltd. Henan Dowell Crane Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Dowellcrane

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1955

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις