Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Όλες οι περιπτώσεις

5 οι γερανοί φλόκων συνόλων θα σταλούν στην Ινδονησία

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μας είναι παλαιός πελάτης DOWELL, αρκετά έτη έχουν διατάξει έναν διπλό υπερυψωμένο γερανό ακτίνων και τον ενιαίο γερανό γεφυρών ακτίνων

—— Sedanur BAYDAR

Είμαι Online Chat Now

5 οι γερανοί φλόκων συνόλων θα σταλούν στην Ινδονησία

July 19, 2022
τελευταία εταιρεία περί 5 οι γερανοί φλόκων συνόλων θα σταλούν στην Ινδονησία

5 οι γερανοί φλόκων συνόλων θα σταλούν στην Ινδονησία


Μέσα Φεβρουαρίου φέτος, ένας πελάτης από την Ινδονησία μας ήρθε σε επαφή με και εξέφρασε την πρόθεσή τους να συνεργαστούν. Κατόπιν, ο πωλητής επικοινώνησε με τον πελάτη και επιβεβαίωσε ότι ο τύπος προϊόντος που αγοράζεται από τον πελάτη είναι γερανός φλόκων και η ποσότητα είναι 5 σύνολα. Μετά από αυτόν, διευθύναμε επίσης τη λεπτομερή ανακοίνωση σχετικά με τις συγκεκριμένες παραμέτρους του γερανού φλόκων, της διεύθυνσης παράδοσης του πελάτη, της μεθόδου πληρωμής, της μεθόδου μεταφορών, του χρόνου παράδοσης και άλλων ζητημάτων. Στο τέλος, οι δύο πλευρές έφθασαν σε μια συνεργασία. Και οι πέντε γερανοί φλόκων είναι αυτήν την περίοδο στην παραγωγή και θα σταλούν στην Ινδονησία αυτή την εβδομάδα. Ο πελάτης θα λάβει επίσης το προϊόν μέσα στο συμφωνηθε'ντα χρόνο.

Κοιτάζουμε πάρα πολύ προς τα εμπρός για να ακολουθήσουμε τον πελάτη ανατροφοδοτούμε, και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε πάλι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Dowell Crane Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. June Chao

Τηλ.:: 0086 18568525956

Φαξ: 86-373-8506-666

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)