Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Όλες οι περιπτώσεις

Ο πελάτης της Καμπότζης ανακτά έναν γερανό ατσάλινων σκελετών

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Henan Dowell Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μας είναι παλαιός πελάτης DOWELL, αρκετά έτη έχουν διατάξει έναν διπλό υπερυψωμένο γερανό ακτίνων και τον ενιαίο γερανό γεφυρών ακτίνων

—— Sedanur BAYDAR

Είμαι Online Chat Now

Ο πελάτης της Καμπότζης ανακτά έναν γερανό ατσάλινων σκελετών

August 1, 2022
τελευταία εταιρεία περί Ο πελάτης της Καμπότζης ανακτά έναν γερανό ατσάλινων σκελετών

Πριν από λίγα χρόνια, ένας πελάτης από την Καμπότζη μας πλησίασε στους γερανούς αγορών. Εκείνη τη στιγμή καθιερώσαμε μια πολύ φιλική συνεργασία. Στις αρχές αυτού του μήνα, ο πελάτης που έρχεται σε επαφή με μας πάλι και που υποβάλλεται την απαίτηση αγορών του διπλού γερανού ατσάλινων σκελετών δοκών.

Ο πωλητής και ο πελάτης είχαν μια καλή επικοινωνία για τις συγκεκριμένες παραμέτρους και τις μεθόδους μεταφορών αυτού του γερανού ατσάλινων σκελετών. Στις 16 Ιουλίου, ο πωλητής έκανε μια αναφορά για τον πελάτη. Στη συνέχεια, τα σχέδια προϊόντων σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο κομμάτων ήταν πολύ ομαλή, και ο πελάτης έχει πληρώσει ήδη την προκαταβολή. Θα τακτοποιήσουμε την παραγωγή το συντομότερο δυνατό και θα στείλουμε τα προϊόντα στην Καμπότζη μέσα στο συμφωνηθε'ντα χρόνο.

Αυτός ο πελάτης επιλέγει το γερανό Henan Dowell πάλι, ο οποίος είναι η εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων μας και την επιβεβαίωση της επαγγελματικής δυνατότητάς μας. Θα παράσχουμε με συνέπεια στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Dowell Crane Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. June Chao

Τηλ.:: 0086 18568525956

Φαξ: 86-373-8506-666

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)